Προστασία, Ασφάλεια και Ευεξία για 2

Προηγμένο συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει με ασφάλεια τις ιδιαίτερες διαιτητικές απαιτήσεις των γυναικών πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Mε 400 μg Φυλλικό οξύ, Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Συνένζυμο Q10,  Ιώδιο, Σίδηρο και Βιταμίνη C παρατεταμένης απελευθέρωσης, για καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου.

Μια ισορροπημένη φόρμουλα που σέβεται τη φυσική λειτουργία του γυναικείου οργανισμού στην περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας, παρέχοντας ανώτατης ποιότητας, καθαρότητας και βιοδιαθεσιμότητας θρεπτικά συστατικά βιταμίνες, πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

  • Χωρίς γενετικά τροποποιημένες ουσίες
  • Χωρίς γλουτένη, λακτόζη ή ζελατίνη
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
  • Κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση
  • 1 μόνο κάψουλα την ημέρα

Αγοράστε on-line ΕΔΩ

Προστασία: Το φυλλικό οξύ μειώνει τον κίνδυνο διαταραχών του νευρικού σωλήνα και τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες
Ασφάλεια: Το Fertilovit® FOR2 είναι απαλλαγμένο από γλουτένη, λακτόζη, ζελατίνη, συντηρητικά, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και συστατικά από ζωικές πηγές.
Ευεξία: Μια εγκυμοσύνη είναι μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας. Επιθυμία μας είναι να μπορείτε να απολαμβάνετε πλήρως την εγκυμοσύνη σας. Επομένως, το Fertilovit® FOR2 περιέχει μικροθρεπτικά συστατικά που βοηθούν απαλά τη μείωση της κούρασης και της ναυτίας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της σύλληψης, ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά μέσα στο σώμα της γυναίκας. Η δημιουργία και ο ερχομός μίας νέας ζωής είναι μία μοναδική εμπειρία, δεν παύει όμως να έχει και αρκετές απαιτήσεις.

Σύμφωνα με όλες τις επιστημονικές μελέτες, κάθε μέλλουσα μητέρα μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του παιδιού της, δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο σώμα της και στο περιβάλλον της μήτρας.

Επιλέγοντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, και εξασφαλίζοντας για τον εαυτό της έναν επαρκή εφοδιασμό με βιταμίνες και πολύτιμα μικροθρεπτικά συστατικά, ακόμα και πολύ πριν από τη σύλληψη, δημιουργεί τις βέλτιστες συνθήκες για την υγιή ανάπτυξη του μωρού που μεγαλώνει μέσα της.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Βιταμίνες που προστατεύουν τη μητέρα και το μωρό της.

Το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για όλες τις διαδικασίες ανάπτυξης και διαίρεσης των κυττάρων και ως εκ τούτου θεωρείται ότι είναι η πιο σημαντική βιταμίνη πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το φυλλικό οξύ περιέχεται σε πολλές πηγές τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των φρούτων και των λαχανικών, αλλά είναι πολύ ευαίσθητο στη θερμότητα και το φως και καταστρέφεται εύκολα.

Η σημαντική προστατευτική λειτουργία του φυλλικού οξέος είναι ιδιαίτερα εμφανής κατά τη διάρκεια της πρώιμης εγκυμοσύνης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου – όταν μάλιστα αρκετές γυναίκες δεν υποψιάζονται καν ότι μπορεί να είναι έγκυες – το χαμηλό επίπεδο φυλλικού οξέος είναι ένας παράγοντας κινδύνου για την ανάπτυξη διαταραχών του νευρικού σωλήνα στο έμβρυο. Το φυλλικό οξύ εξασφαλίζει ότι ο νευρικός σωλήνας του εμβρύου, από τον οποίο αναπτύσσεται το κεντρικό νευρικό σύστημα, ο νωτιαίος μυελός και ο εγκέφαλος, είναι εντελώς κλειστός.

Για να αυξήσετε τα επίπεδα του φυλλικού οξέος στα επιθυμητά, συμπληρωματικό φυλλικό οξύ σε ημερήσια πρόσληψη 400 mg για τουλάχιστον ένα μήνα πριν και μέχρι και τρεις μήνες μετά τη σύλληψη θεωρείται απαραίτητο.

Επιπρόσθετα, επειδή το φυλλικό οξύ παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία των κυτταρικών διαιρέσεων, είναι απαραίτητο για την περαιτέρω σωματική ανάπτυξη του μωρού. Έχει όμως και άλλες σημαντικές λειτουργίες στο σώμα: συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και την ομαλή ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ παράλληλα υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στη φυσιολογικό σχηματισμό του αίματος.

Άλλες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως η βιταμίνη Β6 και η βιταμίνη Β12 είναι επίσης σημαντικές για τη φυσιολογική κυτταρική διαίρεση, καθώς επίσης και για το μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης. Το παντοθενικό οξύ (άλλη βιταμίνη Β) συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών. Πολλές από αυτές τις ορμόνες είναι ορμόνες του φύλου, παίζοντας έτσι σημαντικό ρόλο στην αναπαραγωγή.

Το συνένζυμο Q10 εμπλέκεται στο μιτοχονδριακό μεταβολισμό. Δεν υπάρχει άλλο κύτταρο στο σώμα με τόσα μιτοχόνδρια όπως τα ωάρια. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, διότι τα μιτοχόνδρια είναι τα κυψελοειδή εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, τα οποία παράγουν την ενέργεια των κυτταρικών αναγκών. Και αυτή είναι πραγματικά πολύ μεγάλη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Άλλα ιχνοστοιχεία, όπως ο σίδηρος, το ιώδιο και τα αντιοξειδωτικά, είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για τη μεταφορά του οξυγόνου στο αίμα και το ιώδιο, όντας ένα βασικό συστατικό των θυρεοειδικών ορμονών, εμπλέκεται στη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Επίσης, αντιοξειδωτικά όπως οι βιταμίνες C και Ε μπορεί να βοηθούν στην προστασία του κυτταρικού DNA, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων από το οξειδωτικό στρες.

Για μέγιστο αποτέλεσμα το Fertilovit® FOR2 περιέχει βιταμίνη C με παρατεταμένη απελευθέρωση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Αποφυγή επιβλαβών ουσιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η ασφάλεια της μητέρας και του παιδιού έρχεται πρώτη. Για χάρη του μωρού, το κάπνισμα και το αλκοόλ θα πρέπει να αποφεύγονται, καθώς και κάθε περιττή αλλεργιογόνα ουσία ή πρόσθετα συντηρητικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Fertilovit® FOR2 είναι απαλλαγμένο από λακτόζη, γλουτένη και συντηρητικά.

Το Fertilovit® FOR2 περιέχει οργανικό σίδηρο μη ζωικής προέλευσης για αυτό και είναι επίσης εξαιρετικά κατάλληλο για χορτοφαγική ή vegan διατροφή, διότι είναι εντελώς απαλλαγμένο από ζωικά συστατικά και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Ευεξία: Αντιμετωπίστε απαλά την κόπωση και τη ναυτία

Η εγκυμοσύνη σχετίζεται με πρόσθετο άγχος για τη μητέρα, το οποίο συχνά αντανακλάται με τη μορφή αυξημένης κόπωσης. Ακούστε το σώμα σας και ξεκουραστείτε όποτε νοιώθετε πως πρέπει. Η λήψη επαρκούς οξυγόνου και άσκησης είναι επίσης σημαντική.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σώμα σας χρειάζεται περισσότερες πολύτιμες βιταμίνες και μέταλλα. Η βιταμίνη C, η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), η νιασίνη (βιταμίνη Β3) το παντοθενικό οξύ, η Β6 και Β12, καθώς και το μαγνήσιο και ο σίδηρος συμβάλλουν συνεργιστικά στη μείωση της σωματικής κόπωσης.

Επιπλέον, λόγω των ορμονικών αλλαγών, η ναυτία και ο έμετος είναι άλλες δύο συχνές παρενέργειες της εγκυμοσύνης. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, αυτό μπορεί να αποτελεί σοβαρό πρόβλημα.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το πρόβλημα συνήθως εξαφανίζεται μετά από περίπου 12 εβδομάδες. Μέχρι τότε, μερικές συνήθειες μπορούν να σας βοηθήσουν να το αντιμετωπίσετε: Βεβαιωθείτε ότι ξεκουράζεστε και κοιμάστε αρκετά και επιλέγετε πολλά μικρά γεύματα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποφύγετε πικάντικα και πλούσια γεύματα, καθώς μπορεί να επιδεινώσουν τα συμπτώματα. Βεβαιωθείτε ότι πίνετε αρκετό νερό (τουλάχιστον 2 λίτρα ημερησίως).

Η πρόσθετη βιταμίνη Β6 στο Fertilovit® FOR2 σας βοηθά να αντιμετωπίσετε φυσικά τη ναυτία, ενώ τα πρόσθετα μικροθρεπτικά συστατικά συμβάλλουν στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, ώστε να αισθάνεστε άνετα καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

Για καλύτερα αποτελέσματα, οι ειδικοί συνιστούν να αρχίσετε να λαμβάνετε ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής με Φυλλικό Οξύ περίπου τρεις μήνες πριν από τη σύλληψη.

Δοσολογία:  Λαμβάνετε μία κάψουλα Fertilovit® FOR2 ημερησίως.
Διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση.

Το Fertilovit® FOR2 δεν εμπεριέχει λακτόζη, γλουτένη και ζελατίνη.

Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο:

Fertilovit® F or 2