Ειδικά προγεννητικά
μικροθρεπτικά συστατικά για την αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα

Οι γυναίκες με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα (για παράδειγμα θυρεοειδίτιδα Hashimoto) θα πρέπει να γνωρίζουν τις ειδικές διατροφικές απαιτήσεις τους. Η αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα οδηγεί σε χρόνια φλεγμονή και σχετίζεται με αυξημένο οξειδωτικό στρες και ορμονικές διαταραχές.

Ως αποτέλεσμα, οι γυναίκες που πάσχουν συχνά υποφέρουν από διαταραχές της ωρίμανσης των ωαρίων που σχετίζονται με ακανόνιστη περίοδο. Οι ασθενείς με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα που προγραμματίζουν μία εγκυμοσύνη θα πρέπει να έχουν καλά ρυθμισμένο το θυρεοειδή τους και το σκεύασμα μικροθρεπτικών συστατικών που θα επιλέξουν για την ενίσχυση της γονιμότητας τους να είναι προσαρμοσμένο στις πολύ ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Fertilovit® F THY

Κλινικά δοκιμασμένος συνδυασμός μικροθρεπτικών συστατικών χωρίς ιώδιο για την αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα (π.χ. Hashimoto, νόσος του Graves)

Το Fertilovit® F THY είναι ένα τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, προσαρμοσμένο στις ειδικές ανάγκες των γυναικών με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα (για παράδειγμα θυρεοειδίτιδα Hashimoto ή νόσο του Graves) που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη.

Η θυρεοειδίτιδα οδηγεί σε αυξημένη ζήτηση για ορισμένες βιταμίνες και μέταλλα, ενώ το ιώδιο πρέπει να αποφεύγεται αυστηρά. Το σελήνιο σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Β12, το φυλλικό οξύ σε υψηλή δόση και άλλα θρεπτικά συστατικά καλύπτουν αυτή την απαίτηση, υποστηρίζοντας έτσι τις γυναίκες με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα που προετοιμάζονται για μία εγκυμοσύνη.

Χωρίς ιώδιο

Πολύτιμα αντιοξειδωτικά, με παρατεταμένη απελευθέρωση όπου χρειάζεται

Φυλλικό οξύ σε υψηλή δόση ΚΑΙ σελήνιο σε υψηλή δόση

Συνιστάται από ειδικούς γονιμότητας παγκοσμίου κύρους

Μάθετε περισσότερα

Fertilovit® F THY

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα