Τα Fertilovit® Nutraceuticals κέρδισαν τις εντυπώσεις με την καινοτομία τους.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συμμετοχή των προηγμένων συμπληρωμάτων διατροφής Fertilovit® Nutraceuticals στη 10η Διημερίδα και ‘Έκθεση “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ”, που διοργάνωσε για 10η συνεχή χρονιά η εταιρεία ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Στη Διημερίδα συμμετείχαν 6.840 επαγγελματίες Υγείας από όλη την Ελλάδα (φαρμακοποιοί και γιατροί), αλλά και στελέχη Επιχειρήσεων, καθηγητές Φαρμακευτικής, Ιατρικής, Διοίκησης, Οικονομικών της Υγείας, απασχολούμενοι σε φορείς Υγείας, εκπρόσωποι Συλλόγων Ασθενών και φοιτητές.

Στα πλαίσια της διημερίδας, η εταιρεία Ferticeutics Co., αποκλειστική αντιπρόσωπος των Fertilovit® Nutraceuticals στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας Fertilovit Omega 3, το οποίο προορίζεται για να συμπληρώσει τις ανάγκες των γυναικών σε Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον των φαρμακοποιών και για τα 2 καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής Fertilovit M Plus και Fertilovit F Thy, τα οποία υποστηρίζονται από κλινικές μελέτες για την αποτελεσματικότητα τους στη βελτίωση των βασικών παραμέτρων του σπερμοδιαγράμματος και της ανδρικής γονιμότητας ( Fertilovit M Plus) και την αύξηση του αριθμού των βλαστοκύστεων και τη διατήρηση της κύησης σε ασθενείς με Θυρεοειδίτιδα Hashimoto που υποβάλλονται σε Εξωσωματική Γονιμοποίηση ( Fertilovit F Thy).

Η επιστημονική διευθύντρια των Fertilovit® Nutraceuticals στην Ελλάδα και την Κύπρο κα Χαρούλα Μαθιοπούλου Μπιλάλη BSc MMedSc μετά την ολοκλήρωση της διημερίδας δήλωσε:

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στην 10η Διημερίδα και ‘Έκθεση “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ”, καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε με φαρμακοποιούς καθώς και άλλους επαγγελματίες υγείας από όλη την Ελλάδα για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όσο η γονιμότητα.

Η σύλληψη, η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός αποτελούν μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας. Αντιμετωπίζοντας νέες ερωτήσεις και ανησυχίες σχεδόν καθημερινά, ο φαρμακοποιός αρκετά συχνά συμβαίνει να είναι ο πρώτος επαγγελματίας στον τομέα της υγείας που καλείται να δώσει συμβουλές γονιμότητας.

Με βάση την άρτια εκπαίδευσή τους, την επαγγελματική τους κρίση και το υψηλό επίπεδο προσβασιμότητας, οι φαρμακοποιοί διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη συμβουλευτική και την επιλογή προϊόντων που είναι κατάλληλα και ασφαλή κατά τη διάρκεια αυτού του σπουδαίου χρονικού διαστήματος της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Εκτός από αυτό, οι φαρμακοποιοί μπορούν να παρέχουν επίσης πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τον υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής, απαραίτητες προυποθέσεις για μία υγιή σύλληψη και εγκυμοσύνη.  Είμαστε πραγματικά περήφανοι για την παρουσία των Fertilovit® Nutraceuticals και στα Ελληνικά φαρμακεία.”

 

 

 

 

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα