Προσπαθείς να μείνεις έγκυος όσο πιο γρήγορα μπορείς;

Προσπαθείς να μείνεις έγκυος όσο πιο σύντομα μπορείς;
Τότε μην αμελήσεις…. τη σχέση σου με τα Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα.

Το πρόβλημα βέβαια είναι πως, όπως σίγουρα έχεις ακούσει, βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από πληθώρα τοξικών ουσιών και ελεύθερων ριζών από τα διάφορα χημικά, εντομοκτόνα , περιβαλλοντική ρύπανση, ακόμα και συστατικά στα καλλυντικά μας ή στις συκευασίες τροφίμων.

Όλα τα παραπάνω, οδηγούν σε αυτό που οι επιστήμονες αποκαλούν κυτταρική φλεγμονή, και το κακό είναι πως η φλεγμονή σε αυτό το επίπεδο, μοριακά, έχει αρνητικές συνέπειες και στο αναπαραγωγικό μας σύστημα και άρα στην ικανότητα μας να κάνουμε μωρά.

Για να μη σας κουράσουμε όμως άλλο με όλα αυτά τα επιστημονικά ( βέβαια ως επιστημονική εταιρεία, μόνο επιστημονικά μπορούμε να μιλάμε!) αυτό που θέλουμε να γνωρίζετε είναι πως για να αντιμετωπίσετε αυτή την κυτταρική φλεγμονή, τα Ωμέγα 3 Λιπαρά οξέα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.🔝🔝🔝

Που βρίσκονται όμως αυτά;

✅ Σε λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός (προσοχή όμως κι εδώ στις ποσότητες λόγω πιθανής τοξικότητας στα μεγάλα ψάρια) αλλά και μικρά όπως οι σαρδελίτσες
✅ Αυγά ( δυστυχώς εδώ όπως και σε άλλες τροφές πχ. καρύδια, η ποσότητα είναι αναλογικά μικρή για να έχουμε την δράση που θέλουμε)
✅ Ειδικά συμπληρώματα όπως Fertilovit® For2 plus DHA & Fertilovit® Omega 3.

Εάν λοιπόν προσπαθείς να μείνεις έγκυος όσο πιο γρήγορα γίνεται, το να ακολουθήσεις μία υγιεινή διατροφή με τροφές πλούσιες σε Ωμέγα 3 που μειώνουν την κυτταρική φλεγμονή είναι προτεραιότητα σου.

Εάν πιστεύεις πως δεν μπορείς να συμπληρώσεις τα απαιτούμενα επίπεδα μόνο μέσω της τροφής, ειδικά εάν δεν καταναλώνεις καθόλου ψάρια σε τακτική βάση, τότε εμπιστέψου τα Fertilovit® For2 plus DHA ή τα Fertilovit® Omega 3.

Έχουν διαμορφωθεί επιστημονικά ακριβώς για αυτό το σκοπό και η ποιότητα και η βιοδιαθεσιμότητα τους τα κάνει την καλύτερη επιλογή!

Βρες τα εδώ:
Fertilovit® For2 plus DHA
Fertilovit® Omega 3

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα