Fertilovit® MT: Ο νέος σύμμαχος κάθε άνδρα.

[av_image src=’https://fertilovit.gr/wp-content/uploads/2018/12/Fertilovit_MT_finale_Version-1.png’ attachment=’3217′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jqu01er0′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-915iap’]

Με ψευδάργυρο, που συμβάλλει θετικά στην ανδρική γονιμότητα και σελήνιο που συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη του σπέρματος. Σε συνδυασμό με ταυρίνη και ισχυρά αντιοξειδωτικά. Δεν περιέχει λακτόζη, γλουτένη ούτε ζελατίνη.

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-6z1wch’]

[av_button label=’ΑΓΟΡΑ’ link=’manually,https://fertilovitshop.gr/products/fertilovit-mt_90-90-3′ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue859′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-lkd81′]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-3tija9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-139q9′]

Τι είναι το Fertilovit® MT;

Το Fertilovit® MT είναι ένα προηγμένο συμπλήρωμα διατροφής για άνδρες με μικροθρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν διατροφικά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, ενδοκρινικού και αναπαραγωγικού συστήματος.

Η ανδρική γονιμότητα συνδέεται στενά με την ποσότητα και την ποιότητα των σπερματοζωαρίων. Αυτά παράγονται συνεχώς εκ νέου, για αυτό και οι υγιεινές επιλογές ενός άνδρα μπορεί πάντα να κάνουν τη διαφορά όσον αφορά τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων. Έχει επιστημονικά αποδειχθεί πως μία ισορροπημένη διατροφή με άφθονα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μέταλλα και άλλα μικροθρεπτικά συστατικά μπορεί να υποστηρίξει την αναπαραγωγική υγεία.

Ωστόσο, εάν δυσκολεύεστε να διατηρήσετε μἰα υγιή διατροφή στην καθημερινή σας ζωή με τις τόσες απαιτήσεις στον εργασιακό τομέα και τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, η λήψη ενός συγκεκριμένου συμπληρώματος διατροφής για την ανδρική γονιμότητα μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη βοήθεια.

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών

Τα αντιοξειδωτικά είναι συστατικά ζωτικής σημασίας που προστατεύουν το DNA, τις πρωτεΐνες και τα λιπίδια όλων των κυττάρων του σώματος, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των σπερματοζωαρίων, από το οξειδωτικό στρες. Τα πιο γνωστά αντιοξειδωτικά είναι οι Βιταμίνες C και Ε καθώς και το λυκοπένιο, ένα καροτενοειδές που βρίσκεται στις ντομάτες. Η Βιταμίνη C
είναι το κύριο αντιοξειδωτικό στο σπερματικό πλάσμα, ωστόσο μπορεί πολύ γρήγορα να εξαλειφθεί από το σώμα. Ως εκ τούτου, η πλειοψηφία της βιταμίνης C συνήθως δεν μπορεί να ασκήσει τα θετικά της αποτελέσματα.

Για αυτό και το Fertilovit® MT περιέχει Βιταμίνη C με παρατεταμένη απελευθέρωση, αξιοποιώντας στο έπακρο τη δική της
προστατευτική ικανότητα.

Η βιταμίνη Ε, που είναι λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό, είναι σημαντική για την προστασία των κυτταρικών μεμβρανών ειδικότερα, προστατεύοντας και υποστηρίζοντας τη φυσιολογική δομή των σπερματοζωαρίων.

Η ταυρίνη εκτιμάται επίσης ως αντιοξειδωτικό, αν και ως ουσία έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή ως συστατικό στα λεγόμενα
ενεργειακά ποτά. Ωστόσο, στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται τόσο στις τροφές όσο και το ανθρώπινο σώμα. Είναι στην ουσία ένα από τα παράγωγα των αμινοξέων που απαντώνται συχνότερα στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα και έχει βρεθεί ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην αντιοξειδωτική προστασία του σώματος.

Ανοσοποιητικό σύστημα

Ένας άλλος σημαντικός προστατευτικός παράγοντας για την υγιή σπερματογένεση είναι ένα πλήρως λειτουργικό ανοσοποιητικό
σύστημα. Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια μίας φλεγμονής στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα, το οξειδωτικό στρες είναι ιδιαίτερα υψηλό.  Ως εκ τούτου, τα σπερματοζωάρια επωφελούνται από όλα εκείνα τα μικροθρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Μεταξύ αυτών των μικροθρεπτικών συστατικών είναι η Βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος, το σελήνιο, καθώς και η Βιταμίνη D.

Παρόλο που η βιταμίνη D αναγνωρίζεται κυρίως για τη σημασία της στο μεταβολισμό του ασβεστίου και το σχηματισμό των οστών, είναι επίσης ζωτικής σημασίας για το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς βοηθάει ώστε τα «κύτταρα -δολοφόνοι» του ανοσοποιητικού συστήματος να καταπολεμήσουν τα μικρόβια πιο αποτελεσματικά. Η χοληκαλσιφερόλη ή η Βιταμίνη D, μάλιστα αναφέρεται συχνά ως η «βιταμίνη του ήλιου» επειδή το 90% της απαιτούμενης Βιταμίνης D σχηματίζεται στο δέρμα όταν εκτίθεται στο ηλιακό φως. Ειδικά όμως το χειμώνα ή όταν οι άνθρωποι περνούν πολύ λίγο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, τα επίπεδα της μπορεί να είναι πολύ χαμηλά και η συμπληρωματική χορήγηση κρίνεται απαραίτητη.

Φυλλικό οξύ

Το φυλλικό οξύ ανήκει στην ομάδα των βιταμινών του συμπλέγματος Β και είναι άφθονο σε φρούτα και λαχανικά. Ωστόσο, είναι ευαίσθητο στη θερμότητα και στο φως, και έτσι καταστρέφεται εύκολα. Κάθε γυναίκα που σχεδιάζει μία  εγκυμοσύνη συνιστάται να λαμβάνει επαρκή ποσότητα φυλλικού οξέος, όμως η βιταμίνη αυτή κρίνεται απαραίτητη και για τους άνδρες, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στο μηχανισμό μεθυλίωσης του DNA και προστασίας του γενετικού υλικού, στο σχηματισμό του αίματος και την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Επιπροσθέτως, το φυλλικό οξύ, εμπλέκεται στο μεταβολισμό των αμινοξέων (συμπεριλαμβανομένης της ομοκυστεΐνης) και την κανονική διαίρεση των κυττάρων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όσον αφορά τη σπερματογένεση, μια διαδικασία κατά την οποία ένας τεράστιος αριθμός κυττάρων σχηματίζεται μέσα σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Σελήνιο και ψευδάργυρο για υγιή γονιμότητα 

Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που υποστηρίζουν ότι το σελήνιο και ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητα για την ανδρική γονιμότητα. Ο ψευδάργυρος είναι ένα βασικό ιχνοστοιχείο το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για πολλές βιοχημικές οδούς μέσα στο σώμα. Υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την ανάπτυξη και τη σύνθεση πρωτεϊνών, ενώ ταυτόχρονα είναι ζωτικής σημασίας για την κανονική κυτταρική διαίρεση και τη σύνθεση του DNA. Επιπλέον είναι απαραίτητος για την ανδρική γονιμότητα και αναπαραγωγή και βοηθά στη διατήρηση υγιών επιπέδων τεστοστερόνης.

Το σελήνιο είναι επίσης ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο και εμπλέκεται σε πολλές βασικές οδούς του μεταβολισμού. Είναι μέρος των λεγόμενων σεληνοπρωτεϊνών, παίζοντας σημαντικό ρόλο ως μέρος των προστατευτικών ενζύμων, προστατεύοντας τα κύτταρα από τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου (ROS). Άλλες σεληνοπρωτεΐνες εμπλέκονται στο μεταβολισμό της θυρεοειδικής ορμόνης, που είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή αναπαραγωγή και τη γονιμότητα. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο θυρεοειδής είναι το πλουσιότερο όργανο του σώματος σε σελήνιο (εκτός από τον εγκέφαλο). Εκτός από αυτό το σελήνιο είναι απαραίτητο για την υγιή σπερματογένεση.

Μεταβολισμός ενέργειας
Τα σπερματοζωάρια σε κάθε άνδρα έχουν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη πρόκληση στην προσπάθειά τους να
φτάνουν στο ωάριο με σκοπό τη γονιμοποίηση: Η απόσταση που πρέπει να διανύσουν μέσα στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα είναι τεράστια. Ως εκ τούτου, ο αποτελεσματικός μεταβολισμός ενέργειας είναι καθοριστικός για αυτά και για το σκοπό αυτό πρέπει να υποστηρίζονται από μικροθρεπτικά συστατικά που εμπλέκονται στον ενεργειακό μεταβολισμό, όπως η L-καρνιτίνη και το συνένζυμο Q10. Και τα δύο είναι απαραίτητα για την παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια, με την L-καρνιτίνη να είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν χρησιμοποιούνται λιπαρά οξέα μακράς αλυσίδας για την παραγωγή ενέργειας.

Συνοπτικά, το Fertilovit® MT περιέχει ένα συνδυασμό μικροθρεπτικών συστατικών που είναι σημαντικά για την ανάπτυξη υγιούς σπέρματος και την ορμονική ισορροπία. Εκτός από αυτό, παρέχουν τα πιο σημαντικά αντιοξειδωτικά για επιπλέον προστασία από το οξειδωτικό στρες καθώς και άλλες ζωτικές ουσίες που υποστηρίζουν ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και την παραγωγή ενέργειας για μέγιστη απόδοση.

Οδηγίες
Με έναν πλήρη κύκλο σπερματογένεσης να απαιτεί 74-78 ημέρες, συνιστάται η χρήση Fertilovit® MT τουλάχιστον 3 μήνες . Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην περίπτωση σύλληψης.

Δοσολογία: Λαμβάνετε μονάχα μία κάψουλα την ημέρα.

Το Fertilovit® MT  δεν περιέχει γλουτένη, ζελατίνη και λακτόζη.
[/av_textblock]

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα