Αυτό που έχουν ανάγκη τα σπερματοζωάρια

Όλες οι σύγχρονες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο υγιεινός τρόπος ζωής και διατροφής είναι πολύ σημαντικά για τους μελλοντικούς μπαμπάδες.

Κάθε μέρα, μια νέα γενιά σπερματοζωαρίων αρχίζει να αναπτύσσεται στους όρχεις με μια διαδικασία που διαρκεί περίπου 3 μήνες. Αυτά τα σπερματοζωάρια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε εξωγενείς επιδράσεις- είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Ως εκ τούτου, οι άνδρες πρέπει να βεβαιωθούν ότι έχουν επαρκή πρόσληψη πολύτιμων αντιοξειδωτικών, αμινοξέων, μετάλλων και βιταμινών, προκειμένου τα σπερματοζωάρια αυτά να είναι όσο πιο υγιή γίνεται.

Εξαιρετικά "δυνατή" φόρμουλα για την ανδρική γονιμότητα

Συνιστάται από κορυφαίους ειδικούς στην αναπαραγωγή.

Το Fertilovit® M plus είναι συμπλήρωμα διατροφής για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς και χρησιμοποιείται για τη διατροφική διαχείριση της ανδρικής υπογονιμότητας που σχετίζεται με περιορισμένη ποιότητα σπέρματος (δυσλειτουργία των όρχεων).

Περιέχει έναν ειδικά ανεπτυγμένο και επιστημονικά διαμορφωμένο συνδυασμό μικροθρεπτικών συστατικών με αντιοξειδωτικά υψηλών δόσεων, αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα.

Η προστατευμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φόρμουλα, με δοκιμασμένη από μελέτες αποτελεσματικότητα, είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για άνδρες με ολιγοασθενο-τερατοζωοσπερμία (σύνδρομο OAT).

Σύμφωνα με μελέτες, οι ασθενείς με ιδιοπαθή ολιγοασθενοτερατοζωοσπερμία, μπορεί να παρουσιάσουν αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων, της κινητικότητας και της μορφολογίας μετά τη λήψη Fertilovit® M Plus.

Μοναδικό: Το μόνο προϊόν στον κόσμο με αυτήν την ιδιότητα:

Με αντιοξειδωτικά με μακροχρόνια δράση

Μάθε περισσότερα για το

Fertilovit® M plus

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα