Καλύτερη ποιότητα ωαρίων με FERTILOVIT® Woman

Οι διαταραχές της γονιμότητας αποτελούν ένα ολοένα και μεγαλύτερο πρόβλημα παγκοσμίως, με την προχωρημένη αναπαραγωγική ηλικία να είναι πλέον μία από τις κύριες αιτίες που οδηγούν σε αυτό, και την καλύτερη ποιότητα ωαρίων να μετατρέπεται σε επιτακτική ανάγκη.

Είναι γνωστό ότι η γονιμότητα των γυναικών μειώνεται με την ηλικία και οι περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι η μείωση της γυναικείας γονιμότητας λόγω ηλικίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μείωση της ποιότητας των ωαρίων καθώς και τη μιτοχονδριακή δυσλειτουργία.

Οι μεταβολές στα ωάρια που σχετίζονται με την ηλικία είναι πολύπλοκες και υπάρχουν διάφοροι πιθανοί μηχανισμοί που συμβάλλουν στην κακή ποιότητα ωαρίων, συμπεριλαμβανομένων των μεταβολικών διαταραχών, της γονιδιωματικής αστάθειας, της μείωσης των τελομερών [5] και των αλλαγών σε πολλά συστήματα μεταφοράς σημάτων μεταξύ των κυττάρων.

Τα μιτοχόνδρια είναι πολύ σημαντικά οργανίδια για τα ωάρια, καθώς συμμετέχουν σε πολύ κρίσιμες κυτταρικές λειτουργίες όπως στην παραγωγή τριφωσφορικής αδενοσίνης (ΑΤΡ), στη διατήρηση της ομοιόστασης του ασβεστίου, στην οξείδωση των λιπαρών οξέων και στην απόπτωση. Τα μιτοχόνδρια είναι απαραίτητα για την ωρίμανση των ωαρίων, τη γονιμοποίηση τους καθώς και την εμβρυϊκή ανάπτυξη.

Τα δυσλειτουργικά μιτοχόνδρια μειώνουν σημαντικά την σύνθεση της ATP στα ωάρια, με ανεπιθύμητες επιδράσεις στον σχηματισμό της μιτωτικής ατράκτου, τον ομαλό χρωμοσωμικό διαχωρισμό και τη γονιμοποίηση, με αποτέλεσμα τη μειωμένη ποιότητα ωαρίων και την αύξηση της ανευπλοειδίας.

Επιπλέον, επειδή τα μιτοχόνδρια είναι κληρονομούνται από τη μητέρα στο έμβρυο, οι μιτοχονδριακές μεταλλάξεις ή ελλείψεις μπορούν να μεταδοθούν στην επόμενη γενιά.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν αρκετά επιστημονικά δεδομένα που δείχνουν ότι η διάρκεια ζωής των απογόνων επηρεάζεται από την ηλικία της μητέρας. Η κληρονομικότητα του μιτοχονδριακού DNA από τη μητέρα, καθώς και διάφοροι επιγενετικοί παράγοντες μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το αποτέλεσμα.

Τα FERTILOVIT® Woman για τη γυναίκα περιέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό μικροθρεπτικών συστατικών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων ανώτατης ποιότητας και υψηλής βιοδιαθεσιμότητας που προστατεύουν το μιτοχονδριακό DNA και βοηθούν με αυτό τον τρόπο στην καλύτερη ποιότητα ωαρίων.

Όμως το όφελος δεν είναι μόνο αυτό. Επειδή κάθε γυναίκα είναι μοναδική και έχει διαφορετικές ανάγκες, πέρα από τη “ βασική”  ορθομοριακή φόρμουλα του F 35 Plus, κάθε συμπλήρωμα δίνει επιπλέον υποστήριξη στα ωάρια ανάλογα με το ποιος είναι ο τελικός στόχος.

Εάν λοιπόν το ζητούμενο είναι καλύτερη ποιότητα ωαρίων και πιο ισχυρή αντιφλεγμονώδης προστασία, υπάρχει το F ENDO, αν χρειάζεται καλύτερη ποιότητα ωαρίων και υποστήριξη της ωοθυλακιορρηξίας λόγω διαταραχών της, τότε υπάρχει το F PCOS ενώ στις γυναίκες που απαγορεύεται η λήψη ιωδίου και απαιτείται επιπλέον υποστήριξη της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα, συνιστάται το F THY.

Συζητήστε με το γιατρό σας ποιες είναι οι ανάγκες σας. Εκείνος είναι ο αρμόδιος που θα επιλέξει με ασφάλεια ποιο συμπλήρωμα είναι καλύτερο για εσάς.

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα