Ποιοι είμαστε

Η Gonadosan είναι μία Ελβετική-Αυστριακή εταιρεία που εξειδικεύεται στη δημιουργία καινοτόμων συμπληρωμάτων διατροφής για το αναπαραγωγικό σύστημα. Είναι πλέον γνωστό σε όλους πως η υγεία κάθε ατόμου ξεκινά πολύ πριν από τη σύλληψη. H διεπιστημονική ομάδα της Gonadosan με την πολυετή εμπειρία της και τις διεθνείς συνεργασίες της, αναπτύσει καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα για τη γονιμότητα και την εγκυμοσύνη καθώς και τις διαφορετικές παθολογίες του αναπαραγωγικού συστήματος. Απόλυτα εξειδικευμένα συμπλέγματα μικροθρεπτικών συστατικών μετά από αυστηρές επιστημονικές μελέτες, προσφέρουν διαιτητική υποστήριξη για άνδρες και γυναίκες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν. Από την προετοιμασία για σύλληψη μέχρι την εγκυμοσύνη, από την ενδομητρίωση μέχρι την περιορισμένη ποιότητα σπέρματος για Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Εξωσωματική Γονιμοποίηση – έχουμε βελτιστοποιήσει την αναγκαία διαιτητική σας προσέγγιση.

Ποιότητα και αποτελεσματικότητα

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με προηγμένες ορθομοριακές αρχές. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα και το μέγιστο όφελος των τελικών προϊόντων, επιλέγονται και χρησιμοποιούνται μονάχα συστατικά με ανώτερη καθαρότητα, αποτελεσματικότητα και βιοδιαθεσιμότητα. Η κατασκευή των προϊόντων είναι σύμφωνη με την ορθή παρασκευαστική πρακτική (GMP) και κάθε παρτίδα ελέγχεται επιπλέον από ανεξάρτητα, πιστοποιημένα εργαστήρια για να εξασφαλιστεί η καθαρότητα και να διασφαλιστεί η ποιότητα.

Τα περισσότερα συμπληρώματα προστατεύονται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και σαν εταιρεία επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Θέλετε να είστε ενημερωμένοι για καινούρια προϊόντα και προσφορές; Γραφτείτε στο Newsletter μας!

* Υποχρεωτικά πεδίαΘα χρειαστούμε τα στοιχεία σας προκειμένου συνεχίσετε να λαμβάνετε από εμάς τα νέα και τις ενημερώσεις σχετικά με ότι αφορά την υγεία σας. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν θα θέλατε να επικοινωνούμε μαζί σας με τον παρακάτω τρόπο:

Μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας αυτή και να διαγραφείτε από τη λίστα μας πατώντας το Διαγραφή από τη λίστα στο link που βρίσκετε στο τέλος του email που λαμβάνετε από εμάς. Γα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας στην Πολιτική Απορρήτου. Κλικάροντας παρακάτω αποδέχεστε την αποθήκευση και επεξεργασία των στοιχείων σας σύμφωνα με την αναφερόμενη Πολιτική Απορρήτου.

Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως πλατφόρμα μάρκετινγκ. Κάνοντας κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Mailchimp εδώ.