Γλουταθειόνη:  Για καλή υγεία του σπέρματος και ένα ισχυρό ανοσοποιητικό.

Γλουταθειόνη:  Για καλή υγεία του σπέρματος και ένα ισχυρό ανοσοποιητικό.

Η γλουταθειόνη είναι ένα πεπτίδιο που περιέχει αμινοξέα τα οποία απαιτούνται και χρησιμοποιούνται από κάθε κύτταρο στο σώμα σας. Η γλουταθειόνη είναι γνωστό πως έχει θετική επίδραση στην υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό και παρέχει τη βέλτιστη λειτουργία των λεμφοκυττάρων και άλλων κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τα αντιοξειδωτικά είναι ισχυρές ουσίες που δρουν προλαμβάνοντας πολλές φορές την συστημική συσσώρευση φλεγμονής. Ως φλεγμονή ορίζουμε το σύνολο των διαδικασιών που προσφέρουν φυσική άμυνα στον οργανισμό ενάντια σε μικροοργανισμούς όπως βακτήρια και ιούς.

Μια παρατεταμένη φλεγμονή μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο και στο αντρικό αναπαραγωγικό σύστημα. Η αφθονία και η δυναμικότητα του σπέρματος σε κάθε άνδρα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ικανότητα του για σύλληψη. Η γλουταθειόνη θεωρείται πως βοηθάει στην ενίσχυση του μεγέθους, του σχήματος, της δυναμικότητας και της κινητικότητας των σπερματοζωαρίων.

Πως μπορείτε να αυξήσετε τη ποσότητα L-γλουταθειόνης:

Η συγκεκριμένη ουσία παράγεται στο συκώτι. Πολλές φορές όμως τα επίπεδά της εξαντλούνται γρήγορα εξαιτίας διαφορετικών λόγων όπως κακές διατροφικές συνήθειες, έκθεση σε μεγάλες περιόδους άγχους και έλλειψη ξεκούρασης.

Μπορείτε να αυξήσετε τα επίπεδα της L-γλουταθειόνης υιοθετώντας τις παρακάτω διατροφικές συνήθειες:

 • Καταναλώστε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα γλουταθειόνης:

Ο πιο άμεσος και εύκολος τρόπος να ενισχύσετε την ποσότητα του συγκεκριμένου μικροθρεπτικού συστατικού είναι καταναλώνοντας πράσινες τροφές όπως αβοκάντο, μπάμιες και σπανάκι.

 • Αυξήστε την πρόσληψη βιταμίνης C:

Μια από τις ικανότητες της βιταμίνης C είναι η δυνατότητα να ρυθμίζει συστημικές συγκεντρώσεις αντιοξειδωτικών ουσιών και συγκεκριμένα της γλουταθειόνης. Τη βιταμίνη C τη βρίσκετε σε τρόφιμα όπως το πορτοκάλι, το λεμόνι, τα ακτινίδια ή και σε κάποια λαχανικά όπως οι κόκκινες πιπεριές.

 • Καταναλώστε τρόφιμα με περισσότερο σελήνιο:

Το σελήνιο θεωρείται ένας από τους συμπαράγοντες της γλουταθειόνης, αυτό σημαίνει πως χρειάζονται επαρκείς ποσότητες σεληνίου για την παραγωγή και έκκριση του αντιοξειδωτικού. Το σελήνιο περιέχεται σε τροφές όπως το καστανό ρύζι, το κοτόπουλο και τα ψάρια.

 • Κοιμηθείτε αρκετές ώρες:

Η ξεκούραση είναι πολύ βασική για την διατήρηση των επιπέδων της γλουταθειόνης. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες τόσο σε ανθρώπους όσο και σε ζώα η έλλειψη ύπνου προκαλεί μείωση στην ποσότητα της γλουταθειόνης.

 • Μειώστε το αλκοόλ:

Όπως οι αυπνίες έτσι και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει στην μείωση της συγκέντρωσης της γλουταθειόνης στο σώμα.

 • Γυμναστείτε:

Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει πως η άσκηση είναι ιδιαίτερα σημαντική στην διατήρηση επαρκούς ποσότητας διάφορων αντιοξειδωτικών και ιδιαίτερα της γλουταθειόνης.

FERTILOVIT M PLUS

Το Fertilovit MPlus, με την πατενταρισμένη, ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες σύνθεση του, περιέχει γλουταθειόνη, βιταμίνη C και σελήνιο στην πιο καθαρή μορφή τους υποστηρίζοντας και ενισχύοντας έτσι όχι μόνο την ανδρική γονιμότητα αλλά και το ανοσοποιητικό σύστημα.

 

 

0
  0
  Το καλάθι μου
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα