Γιατί το Συνένζυμο Q10 υποστηρίζει την αναπαραγωγική ικανότητα;

Το συνένζυμο Q10 (CoQ10), το οποίο αποτελεί βασικό συστατικό κάθε ορθομοριακής φόρμουλας Fertilovit, είναι ένα μόριο με δραστηριότητα βιταμίνης που προτείνεται από ειδικούς αναπαραγωγής προκειμένου να ενισχύσει τη γονιμότητα γυναικών και ανδρών. Το βρίσκουμε σε κάθε κύτταρο του σώματος, καθώς το CoQ10 είναι ένα μέρος της αλυσίδας μεταφοράς ηλεκτρονίων που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα μας.

Λειτουργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό για αυτό και μειώνει τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών και στο αναπαραγωγικό σύστημα.

Πιστεύεται ότι καθώς μεγαλώνουμε, τα επίπεδα του CoQ10 μειώνονται. Ως αποτέλεσμα, οι διεργασίες που απαιτούν υψηλή παραγωγή ενέργειας, όπως εκείνες που συνδέονται με την γονιμοποίηση και την ανάπτυξη ενός εμβρύου, δε μπορούν να πραγματοποιηθούν με την ίδια αποτελεσματικότητα – με αποτέλεσμα την χαμηλότερη απόδοση του αναπαραγωγικού συστήματος. Με λιγότερη ενέργεια διαθέσιμη για τις «μηχανές» διαίρεσης των κυττάρων, μπορούν να γίνουν περισσότερα σφάλματα στην μεταφορά των γενετικών πληροφοριών, που οδηγούν σε ένα υψηλότερο ποσοστό γενετικά ανώμαλων, μη φυσιολογικών εμβρύων.

Για αυτό το λόγο, κάθε συμπλήρωμα διατροφής Fertilovit περιλαμβάνει στη σύνθεση του Συνένζυμο CoQ10. Σε απόλυτα ασφαλή δοσολογία, που συνεργιστικά με άλλα πολύτιμα μικροθρεπτικά συστατικά λειτουργούν υπέρ την διατροφικής ενίσχυσης της αναπαραγωγικής ικανότητας.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία, η επιστημονική μας ομάδα είναι στη διάθεση σας.

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα