Fertilovit® για γυναίκες

Fertilovit® F 35 PLUS

Για διατροφική ενίσχυση της γονιμότητας, καλύτερη ποιότητα ωαρίων και ορμονική ευεξία σε γυναίκες άνω των 35 ετών, που προσπαθούν να συλλάβουν φυσιολογικά.

Fertilovit® F ΤΗΥ

Αντιοξειδωτική προστασία σε διαταραχές της λειτουργίας του θυρεοειδή αδένα στη σύλληψη (φυσική ή IVF) και εγκυμοσύνη και για γυναίκες όπου απαγορεύεται η λήψη ιωδίου.

Fertilovit® F ENDO

Για γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση λόγω κακής ποιότητας ωαρίων, ενδομητρίωσης, ωοθηκικής ανεπάρκειας, χαμηλής ΑΜΗ ή άλλων διαταραχών της γονιμότητας.

Fertilovit® F PCOS

Για γυναίκες με ακανόνιστο κύκλο και ορμονικές διαταραχές  (όπως στην περίπτωση των Πολυκυστικών Ωοθηκών) που έχουν ανάγκη από αυξημένη αντιοξειδωτική προστασία και για την καλύτερη ρύθμιση του κύκλου τους και του μεταβολισμό τους.

Fertilovit® F OR 2 Plus DHA

Ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τις διαιτητικές απαιτήσεις των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, προσφέροντας παράλληλα τη βέλτιστη αντιοξειδωτική προστασία στην έγκυο και το μωρό της.

Resilovit® Pill

Για κάθε νέα γυναίκα που αναζητά περισσότερη ενέργεια, ευεξία και ομορφιά. Ιδανικό αν διανύετε περιόδους στρες ή έντονης σωματικής δραστηριότητας.

Η απόλυτη εξειδίκευση για τη λειτουργία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος

Τα Fertilovit® για γυναίκες είναι εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής νέας γενιάς που προμηθεύουν τον γυναικείο οργανισμό με σημαντικές και απαραίτητες βιταμίνες, μικροθρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται για την ομαλή λειτουργία του.

Ιδιαίτερα όταν μία γυναίκα προσπαθεί να συλλάβει, οι κύριοι στόχοι της είναι αφενός η παραγωγή ωαρίων καλής ποιότητας και αφετέρου, η δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος που θα μπορέσει να υποστηρίξει την υγιή ανάπτυξη ενός μωρού.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή των ωαρίων, της ανάπτυξη του ενδομητρίου και τη λειτουργία της μήτρας καθώς επίσης και την ομαλότητα του ορμονικού συστήματος. Κάθε μήνα, με μία πολύπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά όργανα, ορμόνες και βιοχημικές αντιδράσεις, αναπτύσσεται ένα ωάριο και η μήτρα προετοιμάζεται κατάλληλα να υποδεχτεί τη νέα ζωή. Η διαδικασία της σύλληψης και η εγκυμοσύνη είναι πολυσύνθετες διαδικασίες που χρησιμοποιούν πληθώρα θρεπτικών συστατικών προκειμένου να πραγματοποιηθούν με επιτυχία.

Τα πιο σημαντικά από αυτά, αποτελούν τη βάση της προηγμένης σειράς ορθομοριακών συμπληρωμάτων Fertilovit® για γυναίκες.

Όμως κάποιες γυναίκες έχουν πιο ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις από κάποιες άλλες. Για παράδειγμα, σε κάποιες γυναίκες απαγορεύεται η λήψη ιωδίου, ενώ άλλες χρειάζονται ειδικά συστατικά λόγω προχωρημένης αναπαραγωγικής ηλικίας (πάνω από 35 ετών) ή επειδή έχουν αυξημένα επίπεδα φλεγμονής στον οργανισμό τους.

Ακριβώς για το λόγο αυτό, επειδή κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες, η σειρά Fertilovit® για γυναίκες περιλαμβάνει 5 διαφορετικά συμπληρώματα διατροφής ώστε κάθε ιατρός να μπορεί να επιλέξει αυτό που είναι το πλέον κατάλληλο για την ασθενή του.

Σίγουρα, ένας υγιεινός τρόπος ζωής, μία ισορροπημένη διατροφή και η τακτική άσκηση πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας για ένα μωρό. Όμως, επειδή στη σύγχρονη εποχή μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες που χρειάζεστε μόνο από τη διατροφή σας, τα προηγμένα ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής Fertilovit® για γυναίκες μπορούν να σας παρέχουν την επιπλέον υποστήριξη που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος και της υγείας σας γενικότερα.

Η επιστημονική μας ομάδα είναι στη διάθεση σας να απαντήσει όλες τις πιθανές σας απορίες.