Μια καλά ισορροπημένη και ποικίλη
διατροφή πλούσια σε μέταλλα και βιταμίνες

Κατά την προετοιμασία για εγκυμοσύνη, συνιστάται σε κάθε γυναίκα να ακολουθεί όλο και περισσότερο έναν υγιεινό τρόπο ζωής με μια καλά ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή πλούσια σε μέταλλα και βιταμίνες.

Οι γυναίκες με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS) θα πρέπει να γνωρίζουν πως έχουν πιο συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες. Ως συνέπεια των αυξημένων επιπέδων των ανδρικών ορμονών, συχνά υποφέρουν από διαταραχές της ωοθυλακιορρηξίας που οδηγούν σε ακανόνιστη ή ακόμα και απούσα περίοδο. Η αντίσταση στην ινσουλίνη εμφανίζεται επίσης πιο συχνά.

Στην κατάσταση που ονομάζουμε “αντίσταση στην ινσουλίνη”, η ορμόνη ινσουλίνη που παράγεται από το πάγκρεας δεν έχει επαρκή επίδραση στους υποδοχείς των ιστών που επεξεργάζονται τη ζάχαρη. Για να αντισταθμιστεί αυτό, το πάγκρεας με τη σειρά του απελευθερώνει περισσότερη ινσουλίνη, με αποτέλεσμα να υπάρχει περίσσεια ινσουλίνης.

Λόγω της ομοιότητας της ινσουλίνης με τον IGF (ινσουλινοειδής αυξητικός παράγοντας), ο οποίος είναι ένας σημαντικός ρυθμιστής των ωοθηκών, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διαταραχή της λειτουργίας των ωοθηκών. Ως εκ τούτου, συνιστάται στις ασθενείς με PCOS να προσλαμβάνουν μικροθρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην ομαλοποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και υποστηρίζουν τη φυσιολογική δράση της ινσουλίνης. Τέτοια συστατικά χαρακτηρίζονται οι ινοσιτόλες, που παίζουν σημαντικό ρόλο στη μεταγωγή του σήματος της ινσουλίνης.

Πατενταρισμένη φόρμουλα τριπλής δράσης για γυναίκες με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Myo- και D-chiro-inositol σε ιατρικά αποδεκτή αναλογία

Φυλλικό οξύ σε υψηλή δόση

200 mg DHA από ιχθυέλαιο υψηλής καθαρότητας (αειφόρου αλιείας) της κορυφαίας premium μάρκας παγκοσμίως Epax®

Αναπαραγωγή Βίντεο

Ανώτατη ποιότητα

Συστατικά βέλτιστης καθαρότητας και βιοδιαθεσιμότητας

Μάθετε περισσότερα

Fertilovit® F PCOS

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα