Ορθομοριακή υποστήριξη
για βελτίωση της γονιμότητας

Μια υγιεινή και ποικίλη διατροφή συνήθως σας παρέχει όλα τα σημαντικά μικροθρεπτικά συστατικά. Ευτυχώς, με λίγες εξαιρέσεις, μια πραγματική ανεπάρκεια σε σημαντικά θρεπτικά συστατικά είναι πολύ σπάνια.

Ωστόσο, προκειμένου να υποστηριχθεί η γονιμότητα σε μοριακό επίπεδο, από μέσα προς τα έξω,  έχει αποδειχθεί χρήσιμο όχι μόνο το να μην υπάρχει κάποια έλλειψη σε πολύτιμες βιταμίνες, αλλά να διασφαλίζεται η επάρκεια και η βέλτιστη προσφορά τους.

Το φυλλικό οξύ ασκεί προστατευτική δράση ιδιαίτερα στο πρώτο τρίμηνο της κύησης, όταν ένα χαμηλό επίπεδο φυλλικού οξέος αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την ανάπτυξη ελαττωμάτων του νευρικού σωλήνα στο αναπτυσσόμενο έμβρυο.

Για να αυξηθούν τα επίπεδα φυλλικού οξέος, είναι απαραίτητη η συμπληρωματική ημερήσια πρόσληψη 400 μg φυλλικού οξέος για τουλάχιστον ένα μήνα πριν και έως τρεις μήνες μετά τη σύλληψη.

Οι γυναίκες με υπογονιμότητα και οι γυναίκες προχωρημένης αναπαραγωγικής ηλικίας που επιθυμούν να συλλάβουν επωφελούνται από θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν τη λειτουργία των μιτοχονδρίων όπως το συνένζυμο Q10.

Αυτή η ζωτική ουσία εμπλέκεται στις μεταβολικές διεργασίες που συμβαίνουν στα μιτοχόνδρια, τα οργανίδια όπου παράγεται ενέργεια μέσα στα κύτταρα του σώματος.

Κανένα άλλο κύτταρο στο σώμα μας δεν περιέχει τόσα μιτοχόνδρια όσο το ωάριο.

Από τη διαδικασία ανάπτυξης και τελικής ωρίμανσης των ωαρίων, μέχρι τη σύλληψη και την εγκυμοσύνη απαιτείται πάρα πολλή ενέργεια!

Άλλες ζωτικής σημασίας ουσίες όπως ο σίδηρος, το ιώδιο και τα αντιοξειδωτικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη του σώματος και τη γονιμότητα και στην προγεννητική περίοδο. 

Ενώ ο σίδηρος είναι απαραίτητος για τη μεταφορά οξυγόνου στο αίμα και το ιώδιο συμβάλλει στην υγιή λειτουργία του θυρεοειδούς, αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη Ε και η C προστατεύουν το DNA, τις πρωτεΐνες και τα λιπίδια των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για καλύτερη ποιότητα ωαρίων.

Για βέλτιστη υποστήριξη

το Fertilovit® F 35 Plus περιέχει βιταμίνη C με παρατεταμένη απελευθέρωση

Αναπαραγωγή Βίντεο

Προγεννητικό συμπλήρωμα διατροφής

με 800 μg φυλλικό οξύ, βιταμίνες ομάδας Β, σίδηρο, ιώδιο και συνένζυμο Q10

Μάθετε περισσότερα για το

Fertilovit® F 35 plus

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα