Βέλτιστες συνθήκες για το μωρό σας

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η ζήτηση για ζωτικές βιταμίνες και μέταλλα αυξάνεται. Ως εκ τούτου, ως μέλλουσα μητέρα, θα θελήσετε να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή με άφθονα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσετε στο μωρό σας τις βέλτιστες συνθήκες για την ανάπτυξή του. Συνιστάται η συμπληρωματική πρόσληψη 400 μg φυλλικού οξέος ημερησίως. Για απόλυτη ασφάλεια ότι η μητέρα και το παιδί δεν στερούνται τίποτα, πολλοί ειδικοί συνιστούν μια ολοκληρωμένη παροχή και με άλλες σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα.

FERTILOVIT® For2 plus DHA

Συμπλήρωμα διατροφής για την εγκυμοσύνη & το θηλασμό

Τα συστατικά που περιέχονται στο FERTILOVIT® For2 plus DHA συμβάλλουν στην προστασία από ελαττώματα του νευρικού σωλήνα και το οξειδωτικό στρες, υποστηρίζουν τον υγιή ενεργειακό μεταβολισμό και το ανοσοποιητικό σύστημα, παίζουν ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης και έχουν ρυθμιστικό ρόλο στην ορμονική ομοιόστση.

Η χολίνη και τα 200 mg DHA είναι σημαντικά για τη φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου και των ματιών του εμβρύου και του βρέφους που θηλάζει. Για να μπορείτε να απολαύσετε πλήρως την εγκυμοσύνη σας, το Fertilovit® For2 plus DHA περιέχει επίσης μικροθρεπτικά συστατικά που καταπολεμούν εντελώς φυσικά την κούραση και την πρωινή ναυτία!

Προστασία, υποστήριξη, ασφάλεια και ευεξία για 2

Αναπαραγωγή Βίντεο

Η πρόσθετη βιταμίνη Β6 στο Fertilovit® For2 plus DHA συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, ώστε να αισθάνεστε άνετα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας!

Πρωτοποριακή φόρμουλα μικροθρεπτικών συστατικών για την εγκυμοσύνη και το θηλασμό

Μάθετε περισσότερα

FERTILOVIT® For2 plus DHA

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα