Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας. Εάν κάποια από αυτές δεν δώσει τη λύση στο πρόβλημά σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω βοήθεια.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας μας ή να καλέσετε στο +302108000507/ WhatsApp: +306981112444.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Με ποιον τρόπο τα Fertilovit® υποστηρίζουν τη γονιμότητα μου;

Τα Fertilovit® περιέχουν έναν συγκεκριμένο, επιστημονικά διαμορφωμένο συνδυασμό βιταμινών και άλλων μικροθρεπτικών συστατικών που συμβάλλουν στην προστασία των ευαίσθητων σπερματοζωαρίων και ωαρίων από το επιβλαβές οξειδωτικό στρες.

Κάθε προϊόν διαθέτει μια ολοκληρωμένη και βέλτιστα βιοδιαθέσιμη παροχή μικροθρεπτικών συστατικών, που υποστηρίζουν την υγιή ανάπτυξη του σπέρματος και των ωαρίων από την αρχή.

Διαφορετικές φόρμουλες, κλινικά δοκιμασμένες, καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες.

Το Fertilovit® MT και το Fertilovit® Mplus υποστηρίζουν τη φυσιολογική ανάπτυξη των σπερματοζωαρίων και τα προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες.

Το Fertilovit® F 35plus έχει προσαρμοστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών άνω των 35 ετών πριν από τη σύλληψη ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το Fertilovit® FTHY καλύπτει τις ειδικές απαιτήσεις γυναικών με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα (π.χ. Hashimoto) που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη ή θέλουν να θωρακίσουν καλύτερα τον οργανισμό τους ενάντια στη νόσο και το Fertilovit® F Endo έχει σχεδιαστεί για γυναίκες με ενδομητρίωση.

Για γυναίκες με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, η 3-1 φόρμουλα του Fertilovit® F PCOS παρέχει επιστημονικά τεκμηριωμένα μικροθρεπτικά συστατικά για καλύτερη ρύθμιση της ωοθυλακιορρηξίας, του έμμηνου κύκλου και του μεταβολισμού.

Παίρνω ήδη μία διαφορετική μάρκα συμπληρωμάτων ή μεμονωμένες βιταμίνες- πρέπει / πως μπορώ να αλλάξω στο Fertilovit®;

Τα διάφορα συμπληρώματα μικροθρεπτικών συστατικών ποικίλλουν ευρέως. Το ίδιο και η καθαρότητα και η βιοδιαθεσιμότητα τους.

Η δοσολογία, ο τρόπος συνδυασμού τους και οι λάθος δόσεις (πολύ υψηλές και πολύ χαμηλές) ή λάθος συνδυασμοί μπορεί να είναι αναποτελεσματικοί ή ακόμη και να έχουν αρνητικό αντίκτυπο ή /και τοξικότητα.

Τα συμπληρώματα διατροφής Fertilovit® έχουν αναπτυχθεί ειδικά για άνδρες και γυναίκες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Είναι η μόνη σειρά προϊόντων στην αγορά με αυτήν την ένδειξη που περιέχει βιταμίνη C με παρατεταμένη αποδέσμευση. Αυτό επιτρέπει τη βέλτιστη προστασία από το οξειδωτικό στρες 24/7.

Ποιος μπορεί να πάρει Fertilovit®;

Τα Fertilovit® MT και το Fertilovit® Mplus είναι κατάλληλα για άνδρες που αναζητούν φυσική υποστήριξη της ποιότητας και της γονιμότητας του σπέρματος. Το Fertilovit® M Plus ενδύκνειται στις περιπτώσεις παθολογικών παραμέτρων στο σπέρμα και το Fertilovit® ΜΤ όταν οι παράμετροι στο σπέρμα  είναι φυσιολογικές αλλά η διατροφή είναι πτωχή και ο τρόπος ζωής όχι βέλτιστος.

Τα συμπληρώματα διατροφής για τη γονιμότητα θα πρέπει να λαμβάνονται από τη στιγμή που θα αποφασίσετε για ένα παιδί, φροντίζοντας, ώστε το σώμα να είναι καλά εφοδιασμένο με φυλλικό οξύ, ιώδιο, σίδηρο, βιταμίνες Β και πολύτιμα αντιοξειδωτικά.

Αυτό βοηθά στην προετοιμασία του σώματος για μία πιο γρήγορη σύλληψη και μία υγιή εγκυμοσύνη.

Το Fertilovit® FTHY ανταποκρίνεται στις ειδικές απαιτήσεις γυναικών με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα (π.χ. Hashimoto) που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη και το Fertilovit® F Endo είναι σχεδιασμένο για γυναίκες με ενδομητρίωση.

Το Fertilovit® F PCOS απευθύνεται σε γυναίκες και πιο νεαρές έφηβες με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών ενώ το best-seller Fertilovit® F 35 Plus σε γυναίκες άνω των  35 ετών που έχουν επιπλέον ανάγκη για αντιοξειδωτική προστασία και ενίσχυση της γονιμότητας τους σε μοριακό επίπεδο.

Πόσο καιρό μπορώ να λαμβάνω τα Fertilovit®;

Η πλήρης ανάπτυξη των σπερματοζωαρίων διαρκεί 74-78 ημέρες και οι γυναίκες θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχουν διατροφικές ελλείψεις πολύ πριν από τη σύλληψη. Άλλωστε το τελικό σταδιο ωρίμανσης των ωαρίων απαιτεί και αυτό περίπου ένα τρίμηνο. Επομένως, συνιστούμε να παίρνετε τα Fertilovit® τουλάχιστον τρεις μήνες πριν από τη σύλληψη.

Που μπορώ να αγοράσω τα Fertilovit®;

Μπορείτε να παραγγείλετε τα Fertilovit® στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τα συμπληρώματα Fertilovit® διατίθενται και στα φαρμακεία (καταστήματα και online) μετά από παραγγελία.

Υπάρχουν γνωστές παρενέργειες;

Τα συμπληρώματα Fertilovit® είναι πολύ καλά ανεκτά και μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφερθεί γνωστές παρενέργειες. Αυτό οφείλεται στην ανώτατη ποιότητα κατασκευής τους.

Εάν όμως έχετε αλλεργία ή είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε κάποιο από τα συστατικά, ή πάσχετε από κάποια νόσο, συνιστάται να μην πάρετε τα προϊόντα ή να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Επισκεφθείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση εάν πάσχετε από οποιαδήποτε ιατρική διαταραχή.

Μήπως πρέπει να προσέξω κάτι διαίτερο όσο λαμβάνω τα Fertilovit®?

Τα Fertilovit® Mplus, Fertilovit® FTHY, Fertilovit® F Endo και Fertilovit® F PCOS είναι διαιτητικά τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς.

Χρησιμοποιήστε τα σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας.

Όλα τα άλλα προϊόντα Fertilovit® είναι συμπληρώματα διατροφής.

Κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν πρέπει και δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

Αποθηκεύστε τα Fertilovit® σωστά, μακριά από παιδιά.

Σας παρακαλούμε συμμορφωθείτε με τη συνιστώμενη δόση.

Μην λαμβάνετε άσκοπα πληθώρα βιταμινών καθώς μπορεί να υπάρχουν επιβλαβείς επιδράσεις για ορισμένα από τα συστατικά όταν λαμβάνονται σε πολύ υψηλές δόσεις.

Τα Fertilovit® είναι επιστημονικά διαμορφωμένα και για αυτό έχουν συγκεκριμένη συγκέντρωση συστατικών, για μέγιστη ασφάλεια.

Μπορώ να πάρω το Fertilovit® F 35plus εάν είμαι νεότερη;

Φυσικά και μπορείτε να πάρετε το Fertilovit® F 35plus εάν είστε κάτω από 35 ετών.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα απαραίτητο να συμπληρώσετε τη διατροφή σας με έξτρα συνένζυμο Q10.

Οι γυναίκες κάτω των 35 ετών συνήθως δεν έχουν σημαντική έλλειψη αυτού του μικροθρεπτικού συστατικού.

Μπορείτε να επιλέξετε το Fertilovit® F 35plus, όποτε χρειάζεστε συνένζυμο Q10 ανεξάρτητα από την ηλικία.

Μπορώ να πάρω το Fertilovit® F 35plus στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου;

Το Fertilovit® F 35plus έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει το γυναικείο σώμα για υγιή σύλληψη, αλλά υποστηρίζει και τα πρώτα στάδια της εμβρυϊκής ανάπτυξης.

Μετά το πρώτο τρίμηνο, αν όχι νωρίτερα, συνιστούμε τις πιο ειδικές προγεννητικές βιταμίνες όπως το Fertilovit For 2 plus DHA, καθώς το μωρό σας τώρα μεγαλώνει γρήγορα, αλλάζοντας τις διαιτητικές ανάγκες σας. 

Μπορώ να πάρω το Fertilovit® F THY όταν είμαι έγκυος;

Το Fertilovit® F THY έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ειδικές διατροφικές απαιτήσεις των γυναικών με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα και είναι κατάλληλο και στη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη σας.

Η ειδική του σύνθεση χωρίς ιώδιο παρέχει σημαντικά μικροθρεπτικά συστατικά και επιπλέον σελήνιο, που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ωστόσο, το αναπτυσσόμενο έμβρυο αυξάνει τη ζήτηση ιωδίου.

Επομένως, συνιστούμε τη μετάβαση στην ειδική πολυβιταμίνη για την εγκυμοσύνη Fertilovit® For2 plus DHA, που περιέχει και ιώδιο, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Για γυναίκες με έντονα αυξημένους τίτλους αντισωμάτων, που απαγορεύεται η λήψη ιωδίου,  έχουν αναφερθεί πολύ καλά αποτελέσματα με τη συνέχιση του Fertilovit® F THY καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Έχω διαβάσει ότι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι επίσης σημαντικά. Να συμπληρώσω και αυτά;

Κατά κανόνα, είστε καλά εφοδιασμένοι με αυτά τα πολύτιμα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα όταν τρώτε τουλάχιστον δύο μερίδες λιπαρών  ψαριών όπως σολομό ή σαρδέλες την εβδομάδα.

Καλές φυτικές πηγές περιλαμβάνουν το λάδι από καρύδια ή λιναρόσπορου.

Εάν όμως δεν τρώτε τίποτα από τα παραπάνω ή φοβάστε πιθανή τοξικότητα στα μεγάλα ψάρια, τα Fertilovit® Omega 3 αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή λόγω της χαμηλής τους οσμής και της υψηλής καθαρότητας και βιοδιαθεσιμότητας τους. Βρείτε τα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επίσης, πολύτιμα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα περιέχονται στα Fertilovit® For2 plus DHA, Fertilovit® F Endo και Fertilovit® F PCOS.

Μπορώ να διαλύσω την σκόνη με τις ινοσιτόλες στα Fertilovit® F PCOS σε κάτι άλλο εκτός από νερό;

Ναι φυσικά.

Προσθέστε τη σκόνη στο αγαπημένο σας γιαούρτι ή smoothie.

Σε χυμό πορτοκάλι ή κρύο τσάι.

Ότι σας είναι πιο αρεστό και εύκολο ώστε να μην το ξεχνάτε και να απολαμβάνετε τον θετικό αντίκτυπο που θα έχει στην ευεξία σας!

Έχω διαγνωστεί με PCOS, αλλά έχω και Hashimoto - ποιο από τα προϊόντα είναι το κατάλληλο για μένα;

Κάθε άτομο είναι διαφορετικό και μερικές φορές, απλά χρειαζόμαστε κάτι ξεχωριστό.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (info@fertilovit.gr) ή καλέστε μας στο 2108000507, για μια ειδική σύνθεση με τα συμπληρώματα μας προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Έχω διαγνωστεί με PCOS και ο γιατρός μου έχει συστήσει να πάρω μετφορμίνη. Ωστόσο, έχω ισχυρές παρενέργειες. Υπάρχει εναλλακτική;

Η ινοσιτόλη, έχει μελετηθεί ως μια εναλλακτική λύση σε κάποιες περιπτώσεις που η μετφορμίνη δεν είναι ανεκτή.

Ωστόσο, η θεραπεία πρέπει πάντα να προσαρμόζεται στις ατομικές σας ανάγκες.

Επομένως, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε το γιατρό σας σχετικά.

Η έως τώρα εμπειρία μας με το Fertilovit® F PCOS έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιστατικά που παίρνουν μετφορμίνη.

Όμως όπως είπαμε καλό είναι η απόφαση να είναι του ιατρού σας.

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα