ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ FERTILOVIT NEWSLETTER

Είτε προσπαθείτε φυσιολογικά για ένα μωρό, είτε πρόκειται να υποβληθείτε σε Εξωσωματική Γονιμοποίηση, τα Fertilovit είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας στην προσπάθεια σας να έχετε μία υγιή σύλληψη και εγκυμοσύνη

* Υποχρεωτικά πεδίαΘα χρειαστούμε τα στοιχεία σας προκειμένου συνεχίσετε να λαμβάνετε από εμάς τα νέα και τις ενημερώσεις σχετικά με ότι αφορά την υγεία σας. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν θα θέλατε να επικοινωνούμε μαζί σας με τον παρακάτω τρόπο:

Μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας αυτή και να διαγραφείτε από τη λίστα μας πατώντας το Διαγραφή από τη λίστα στο link που βρίσκετε στο τέλος του email που λαμβάνετε από εμάς. Γα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας στην Πολιτική Απορρήτου. Κλικάροντας παρακάτω αποδέχεστε την αποθήκευση και επεξεργασία των στοιχείων σας σύμφωνα με την αναφερόμενη Πολιτική Απορρήτου.

Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως πλατφόρμα μάρκετινγκ. Κάνοντας κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Mailchimp εδώ.