Ποιοι είμαστε

Η Gonadosan είναι μία Ελβετική-Αυστριακή εταιρεία που εξειδικεύεται στη δημιουργία καινοτόμων συμπληρωμάτων διατροφής για το αναπαραγωγικό σύστημα και τη βελτίωση της υγείας σε μοριακό επίπεδο.

Είναι πλέον γνωστό σε όλους πως η υγεία κάθε ατόμου ξεκινά πολύ πριν από τη σύλληψη. H διεπιστημονική ομάδα της Gonadosan με την πολυετή εμπειρία της και τις διεθνείς συνεργασίες της, αναπτύσει καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα για τη γονιμότητα και την εγκυμοσύνη καθώς και τις διαφορετικές παθολογίες του αναπαραγωγικού συστήματος.

Απόλυτα εξειδικευμένα συμπλέγματα μικροθρεπτικών συστατικών μετά από αυστηρές επιστημονικές μελέτες, προσφέρουν διαιτητική υποστήριξη για άνδρες και γυναίκες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

Από την προετοιμασία για σύλληψη μέχρι την εγκυμοσύνη, από την ενδομητρίωση μέχρι την περιορισμένη ποιότητα σπέρματος για Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Εξωσωματική Γονιμοποίηση – έχουμε βελτιστοποιήσει την αναγκαία διαιτητική σας προσέγγιση.

Ferticeutics Co. Αποκλειστική αντιπρόσωπος των Fertilovit® Nutraceuticals στην Ελλάδα και την Κύπρο

Η Ferticeutics Co. είναι μια πολύπλευρη εταιρεία, “παθιασμένη” με την εξατομικευμένη υγειονομική περίθαλψη.

Η Ferticeutics Co., ιδρύθηκε το 2017 και έκτοτε, μεταμορφώνει την υγειονομική περίθαλψη δημιουργώντας και παρέχοντας τις πιο προηγμένες φαρμακευτικές και ιατροτεχνολογικές υπηρεσίες υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ