Οι υπογόνιμοι άνδρες μπορεί να επωφεληθούν από αντιοξειδωτικά συμπληρώματα διατροφής- η μακροπρόθεσμη προσέγγιση είναι το κλειδί της επιτυχίας

To Fertilovit® Mplus είναι το μόνο διαθέσιμo αντιοξειδωτικό διατροφικό συμπλήρωμα που διαθέτει μια μακροπρόθεσμη προσέγγιση για την αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρες και τη βελτίωση της γονιμότητας σε υπογόνιμους άνδρες. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην προηγμένη επίστρωση του, εν μέρει στη χρήση πρόδρομων ουσιών για την ενίσχυση ενδογενών αντιοξειδωτικών παραγόντων, που συνεργιστικά συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι επιστημονικές μελέτες άλλωστε το δείχνουν:

Λαμβάνοντας το προστατευμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διατροφικό συμπλήρωμα Fertilovit® Mplus για 3 μήνες μπορείτε να βελτιώσετε τις πλέον σημαντικές παραμέτρους του σπέρματος. Και αυτό ισχύει όχι μόνο για τις παραμέτρους που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ορίζει ως απαραίτητες για την ανάλυση του σπέρματος, αλλά και για τις περιπτώσεις σπερματοζωαρίων με κυτταροπλασματικά κενοτόπια (cytoplasmic vacuoles) όπως καθορίζονται από την προηγμένη ανάλυση μορφολογίας MSOME.

Ειδικότερα, οι άνδρες με ισχυρή διαταραχή της ποιότητας του σπέρματος, όπως η ιδιοπαθής ολιγοασθενοτερατοζωωοσπερμία (OAT) έχουν μέγιστο όφελος κυρίως γιατί οι μελέτες δείχνουν ότι η διαιτητική συμπλήρωση με Fertilovit® Mplus μπορεί να αυξήσει το ποσοστό των  κατηγορίας Ι MSOME σπερματοζωαρίων και να οδηγήσει σε μια μεγάλη βελτίωση στην κινητικότητα του σπέρματος, καθώς και στο συνολικό αριθμό των σπερματοζωαρίων.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σχέση μεταξύ της ποιότητας του σπέρματος από τη μία πλευρά και αντιδραστικών ειδών οξυγόνου (ROS), από την άλλη, οι παρατηρούμενες αλλαγές στις παραμέτρους του σπέρματος δείχνουν ότι ένα διατροφικό συμπλήρωμα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και μικροθρεπτικά συστατικά, με μια μακροπρόθεσμη προσέγγιση έχει ένα αξιόλογο όφελος για τους ασθενείς που έχουν παθολογικές παραμέτρους σπέρματος.

Για κάθε σας απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@fertilovit.gr

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα