Αυτό το Νοέμβριο, ενεργοποιήστε τον πιο γόνιμο εαυτό σας.

Καλό και υπέροχο γόνιμο μήνα σε όλους εσάς που προσπαθείτε να γίνετε γονείς!!!

 

Γνωριζατε πως, ακόμα και αν η σύλληψη μπορεί να επιτευχθεί ως γνωστόν καθ’ολη την διάρκεια του έτους, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι οι πιο γόνιμοι μήνες;

 

Καθώς πλησιάζουμε λοιπόν στην «ζεστή»  αγκαλιά του χειμώνα, είναι η ιδανική στιγμή να δούμε μαζί τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προετοιμάσετε το σώμα αλλά και την ψυχή σας ώστε να ενεργοποιήσετε τον πιο γόνιμο εαυτό σας.

 

Τι μπορείτε λοιπόν να εφαρμόσετε μαζί και οι δύο σύντροφοι ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες σύλληψης τους χειμερινούς μήνες;

 

Να μείνετε ζεστοί μαζί: Δημιουργήστε μία ζεστή γωνιά μέσα στο σπίτι σας, γεμάτη αγάπη και ζεστασιά. Απολαύστε αγκαλιές, συζητήσεις και προσωπικές στιγμές γύρω από μια cozy ατμόσφαιρα, καθώς η συναισθηματική εγγύτητα μπορεί να ενισχύσει και τη σεξουαλική συνεύρεσή σας.

 

Να προτιμάτε τροφές πλούσιες σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά: Εντάξτε στο καθημερινό διατροφικό σας πρόγραμμα τροφές που ενισχύουν τη γονιμότητα, όπως άφθονα φρούτα και λαχανικά εποχής, άπαχη πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες για να υποστηρίξετε την αναπαραγωγική σας υγεία.

 

Να εδυνατώνετε τον οργανισμό σας: Παραμείνετε καλά ενυδατωμένοι με άφθονο νερό, τσάι χωρίς καφεΐνη και ζεστά ροφήματα. Η ενυδάτωση προάγει την ορμονική ισορροπία, υποστηρίζει την ομαλή λειτουργία και ομοιόσταση του αναπαραγωγικού  συστήματος καθώς και τη συνολική ευεξία του οργανισμού σας.

 

Να φροντίζετε τον εαυτό σας: Αφιερώστε μαζί χρόνο για να φροντίσετε τους εαυτούς σας, δίνοντας προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες. Θυμηθείτε αγαπημένες σας συνήθειες που αλλάζουν προς το καλύτερο την ψυχολογική σας διάθεση και σας κάνουν να αισθάνεστε χαρούμενοι, με όρεξη για ζωή και ενέργεια για σεξ.

 

Να επενδύσετε σε ποιοτικό ύπνο: Η επαρκής ξεκούραση είναι ζωτικής σημασίας και για τους δύο συντρόφους. Ανανεώστε τον χώρο σας δημιουργώντας ένα ξεκούραστο περιβάλλον και βεβαιωθείτε ότι οι ώρες που κοιμάστε επαρκούν για την σωματική σας ξεκούραση αλλά και την καλή ψυχολογική σας κατάσταση.

 

Να επικοινωνείτε με ειλικρίνεια: Κρατήστε τους διαύλους επικοινωνίας ανοιχτούς και μην διστάζετε να εκφράζετε τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες, τους φόβους αλλά ακόμη και τα όνειρα και τις ελπίδες μεταξύ σας. Η έκφραση των συναισθημάτων και από τους δύο είναι ζωτικής σημασίας για το ταξίδι αυτό που έχετε επιλέξει να κάνετε.

 

Να είστε δραστήριοι: Συνεχίστε το πρόγραμμα άθλησης σας, πάντα με τη συμβουλή του γιατρού σας, και επιλέξτε δραστηριότητες που θα μπορούσατε να κάνετε από κοινού,  ακόμη και εάν μέχρι τώρα δεν το συνηθίζετε. Η σωματική δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των ορμονών σας και η αίσθηση ότι περνάτε χρόνο μαζί την ψυχολογική σας υγεία.

 

Να ζητήστε ιατρική συμβουλή: Εάν προσπαθείτε για κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς επιτυχία, εξετάστε το ενδεχόμενο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό σε θέματα γονιμότητας. Μπορεί να σας παρέχει καθοδήγηση και υποστήριξη προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

 

Να παραμείνετε θετικοί: Διατηρήστε την θετική σας διάθεση και εμπιστευτείτε το σώμα σας στην ικανότητα του να δημιουργήσει μια νέα ζωή, ακόμα και αν χρειαστεί βοήθεια. Κάθε εποχή φέρνει νέες δυνατότητες  και η αποφασιστικότητά σας θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

 

Να δοκιμάσετε τα εξειδικευμένα συμπληρώματα για τη γονιμοτητα Fertilovit: Στην προσπάθειά σας για μια υγιή σύλληψη, εξετάστε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε τα συμπληρώματα Fertilovit στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αυτά τα ειδικά σχεδιασμένα για το αναπαραγωγικό σύστημα συμπληρώματα διατροφής είναι γεμάτα με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα που μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη γονιμότητα και για τους δύο συντρόφους. Είτε πρόκειται για τη γυναικεία ή ανδρική σειρά (Ναι! Υπάρχει απόλυτη εξειδίκευση!) αυτά τα συμπληρώματα μπορούν να υποστηρίξουν την αναπαραγωγική σας υγεία και να βοηθήσουν να καλυφθούν τα διατροφικά κενά που μπορεί να εμποδίζουν το ταξίδι σας προς τη γονεϊκότητα.

 

Πάντα να συμβουλεύεστε έναν επαγγελματία υγείας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε νέα αγωγή συμπληρωμάτων, μη ξεχνάτε όμως πως τα Fertilovit μπορεί να αποτελέσουν και για εσάς, όπως το έχουν κάνει και για χιλιάδες άλλα ζευγάρια σε παγκόσμιο επίπεδο, μια πολύτιμη προσθήκη στη χειμερινή σας προετοιμασία για μια υγιή σύλληψη και εγκυμοσύνη.

 

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα