Εξειδικευμένο διατροφικό συμπλήρωμα για τη διαιτητική υποστήριξη των γυναικών άνω των 35 ετών, με 800μg φυλλικό οξύ, σύμπλεγμα βιταμινών Β, σίδηρο, ιώδιο, συνένζυμο Q10 και βιταμίνη C, παρατεταμένης αποδέσμευσης.

TI EINAI TO Fertilovit® F 35plus   KAI ΠΟΙΑ ΕIΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ;

Το Fertilovit® F 35plus είναι ένα πρωτοποριακό, ορθομοριακό συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των γυναικών άνω των 35 ετών που επιθυμούν να συλλάβουν φυσιολογικά ή να ενισχύσουν διατροφικά την αναπαραγωγική τους υγεία .

Η προηγμένη σύνθεσή του, με βάση την πρόσφατη επιστημονική βιβλιογραφία, παρέχει μια ολοκληρωμένη σύνθεση προγεννητικών βιταμινών, μετάλλων και μικροθρεπτικών συστατικών για τη βέλτιστη υποστήριξη κάθε θεραπείας γονιμότητας.

Στοχευμένη δόση Φυλλικού Οξέος επιτρέπει την ταχεία επίτευξη προστατευτικών επιπέδων φολικού στο αίμα ενώ το Συνένζυμο Q10 βελτιώνει τη μιτοχονδριακή λειτουργία και κατά συνέπεια την ποιότητα των ωαρίων, που είναι απαραίτητη για την επιτυχή επίτευξη της εγκυμοσύνης.

Η απόφαση της μητρότητας αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για κάθε γυναίκα. Με το που ληφθεί η απόφαση, ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά.

Δημιουργήστε τις βέλτιστες συνθήκες για την ανάπτυξή του μωρού σας.

Κάθε επίδοξη μητέρα μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στη σωστή ανάπτυξη του μελλοντικού μωρού της, όχι μόνο κάνοντας υγιεινές επιλογές στην καθημερινότητα της, αλλά  εξασφαλίζοντας για  τον οργανισμό της και μια επαρκή ποσότητα βιταμινών και μετάλλων πριν από την εγκυμοσύνη.

Τι είναι το Fertilovit® F 35plus ;

ΤοFertilovit® F 35plus  είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των γυναικών άνω των 35 ετών που επιθυμούν να συλλάβουν ή να ενισχύσουν την αναπαραγωγική τους ικανότητα.

Παρέχει μία ορθομοριακή σύνθεση βιταμινών και μικροθρεπτικών συστατικών που υποστηρίζουν διατροφικά το αναπαραγωγικό σύστημα, ενώ προηγμένο μείγμα αντιοξειδωτικών και άλλων ιχνοστοιχείων συμβάλλει στην υγεία και ομαλή λειτουργία των μιτοχονδρίων, στοχεύοντας με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη ποιότητα ωαρίων.

Το φυλλικό οξύ είναι μία από τις βιταμίνες Β και βρίσκεται άφθονο στα φρούτα και τα λαχανικά. Ωστόσο, είναι πολύ ευαίσθητο στη θερμότητα και το φως. Λόγω του σημαντικού του ρόλου στη  διαίρεση και την ανάπτυξη των κυττάρων, καθώς επίσης και στο σχηματισμό του αίματος, στις γυναίκες που σχεδιάζουν μια εγκυμοσύνη, συνιστάται η συμπληρωματική λήψη του.

Άλλες βιταμίνες Β, όπως η Β6 και η Β12 είναι σημαντικές για την κυτταρική διαίρεση και τον υγιή μεταβολισμό της ομοκυστεϊνης. Το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στον υγιή μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών, στις οποίες ανήκουν μεταξύ άλλων και οι σεξουαλικές ορμόνες.

Άλλες ζωτικές ουσίες όπως ο σίδηρος, το ιώδιο και τα αντιοξειδωτικά παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη του σώματος κατά τη διάρκεια της σύλληψης και της εγκυμοσύνης, τόσο σε κυτταρικό όσο και σε σωματικό επίπεδο .

Ενώ ο σίδηρος είναι απαραίτητος για τη μεταφορά του οξυγόνου στο αίμα και το ιώδιο συμβάλλει στην υγιή λειτουργία του θυρεοειδούς, αντιοξειδωτικά όπως οι βιταμίνες Ε και C,  προστατεύουν το DNA, τις πρωτεΐνες και τα λιπίδια των κυττάρων, από το οξειδωτικό στρες. Για το βέλτιστο αποτέλεσμα το Fertilovit® F 35plus  περιέχει βιταμίνη C παρατεταμένης απελευθέρωσης.

Οξειδωτικό στρες

Ο όρος οξειδωτικό στρες αναφέρεται στη διαταραχή της ισορροπίας μεταξύ της παραγωγής αντιδραστικών ειδών οξυγόνου (ROS) και της ικανότητας ενός βιολογικού συστήματος να αδρανοποιεί τα τοξικά αυτά μόρια και να επισκευάζει τις βλάβες που προκαλούν.  Τα ROS βλάπτουν όλα τα συστατικά του κυττάρου, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών, των λιπιδίων και του DNA. Τα ωάρια είναι ιδιαίτερα επιρρεπή σε προσβολές από τα ROS, ενώ το οξειδωτικό στρες πιστεύεται ότι εμπλέκεται στη μείωση της γονιμότητας λόγω ηλικίας. Ειδικά στη σύγχρονη, απαιτητική εποχή που ζούμε, οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι τέτοιες, που αναγκάζουν πολλές γυναίκες να μην αποφασίζουν εγκαίρως να κάνουν παιδιά. Για το λόγο αυτό ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής όπως το Fertilovit® F 35plus  είναι κύριος σύμμαχος τους στη διατήρηση της αναπαραγωγικής τους υγείας.

Συνένζυμο Q10

Οι γυναίκες προχωρημένης αναπαραγωγικής ηλικίας που προγραμματίζουν μια εγκυμοσύνη επωφελούνται από θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν την ομαλή μιτοχονδριακή λειτουργία, όπως το συνένζυμο Q10. Το εν λόγω μικροθρεπτικό συστατικό παίζει καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια (κυτταρικά οργανίδια που είναι άφθονα στα ωάρια). Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς τα ωοκύτταρα χρειάζονται πολλή ενέργεια κατά την προετοιμασία τους για γονιμοποίηση και την πρώιμη εγκυμοσύνη.

Το Fertilovit® F 35plus  είναι ένα πρωτοποριακό, ορθομοριακό συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο, με βάση τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες.  Πέρα από μια μεγάλη ποικιλία σημαντικών βιταμινών και μετάλλων, περιέχει και το συνένζυμο Q10, που είναι απαραίτητο για την υγεία των μιτοχονδρίων, καθώς επίσης και άφθονα αντιοξειδωτικά. Ανάμεσά τους, ένα από τα σημαντικότερα αντιοξειδωτικά του οργανισμού, η βιταμίνη C, βραδείας απελευθέρωσης.

ΜορφήΚάψουλες

Διαθέσιμες συσκευασίες:

  • 90 κάψουλες, συσκευασία τριμήνου
  • 30 κάψουλες, συσκευασία μηνός

Δοσολογία: 1 κάψουλα την ημέρα

Το Fertilovit® F 35plus  δεν εμπεριέχει λακτόζη, γλουτένη και ζελατίνη.

Μάθετε περισσότερα στο φυλλάδιο.